WK Loopfietsen tijdens de Bavikhoofse Feesten

Het WK Loopfietsen is een gezinsvriendelijke fietsactiviteit voor de allerkleinsten. Laat peuters en kleuters op een speelse manier de "Bavikhoofse Feesten" beleven!

Locatie

Bavikhove 8531 Bavikhove Dorp Bavikhove Dorp

Met een loopfietsje kunnen kinderen op een veilige en leuke manier leren fietsen. Tijdens het WK Loopfietsen zal er een parcours worden uitgestippeld, waarbij de kleintjes hun fietsvaardigheden kunnen laten zien en verbeteren.

Dus kom langs en laat jouw peuter of kleuter meedoen aan het WK Loopfietsen tijdens de Bavikhoofse Feesten. Plezier en sportiviteit gegarandeerd!

Elke deelnemer aan het WK Loopfietsen tijdens de Bavikhoofse Feesten ontvangt na afloop een welverdiende medaille en een fietsdiploma. Een leuke herinnering aan een dag vol plezier en sportiviteit!

Dus schrijf jouw peuter of kleuter snel in voor dit leuke evenement en laat ze hun fietsvaardigheden tonen. Wie weet gaan ze wel naar huis met een medaille en een fietsdiploma als beloning voor hun inzet en doorzettingsvermogen!

Mis deze kans niet en kom samen genieten van het WK Loopfietsen op de Bavikhoofse Feesten. We zien jullie graag daar!

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.00

Indien u een lid bent van de Gezinsbond, ontvangt u €2 spaarkorting per kind op uw lidkaart, met een maximum van €5 per gezin dat op hetzelfde adres woont. Zorg er dus voor dat u uw lidkaart meeneemt!

Uw kind mag zijn of haar eigen loopfiets meenemen, maar we hebben ook loopfietsen beschikbaar. Voor de veiligheid van uw kind vragen we wel om zelf een fietshelm mee te brengen.

Inschrijven

Deelnemen kan vanaf de leeftijd van1.5 jaar tot 6 jaar.
Een week voor het evenement ontvangt u van ons een mail met praktische informatie. We streven ernaar uw kind zo goed mogelijk in zijn eigen leeftijdscategorie te laten deelnemen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Do jun 06
Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

Ma jun 24
Locatie

Koksijde 8670 Prins Boudewijnlaan 39 Reigersnest

Ma jul 01
Locatie

De Haan 8420 Tramlijn-Oost (in het historische en geklasseerde tramstation). Start- en verkooppunt: Visit De Haan